Marko Bauman

Moje ime je Marko in že od malega sem navdušen nad morjem in vsemi aktivnostmi povezanimi z njim. Zaljubljen sem predvsem v jadransko in sredozemsko obalo. Zraven morja pa obožujem tudi potovanja na splošno. Čeprav imam najraje mirne in neokrnjene kraje, se ne izogibam obiskom svetovnih prestolnic in večjih mest. Zelo rad imam tudi Slovenijo, ki pa je (priznam) še ne poznam dovolj. Zato so dnevni in vikend izleti tekom leta odlična priložnost, da se seznanim z vsemi lepotami naše dežele.

Marko Bauman

Popotnik Marko Bauman

S pisanjem tega bloga vam želim podati ideje za obisk čudovitih lokacij, ki jih tudi sam obiščem. Hkrati pa želim za našo družino dokumentirati naše skupne trenutke, da bomo lahko 31.12.2033 obujali spomine.

Ker imam jaz in moja družina zelo radi morje, veliko časa preživimo ob Jadranskem morju. Smo pa letos z avtodomom potovali po Grčiji (prevozili smo vse države bivše Jugoslavije). Od svetovnih prestolnic sem bil v Londonu, New Yorku, Bostonu, Barceloni.

Naslednje leto bom zagotovo vsaj dva tedna preživel na Jadranski obali. Želja je otok Vis. Drugače pa planiramo tudi eno potovanje z avtodomom – verjetno do Amsterdama. 

V kolikor bi želeli spremljati moja potovanja, mi lahko sledite na spodnji povezavi, kjer redno objavljam blog prispevke. 

Moja spletna stran je https://naoff.si


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Google+

Marko Bauman
Oceni tole objavo