Džangir Kolar

 

Džangir je moje ime, ime izvira iz Indije, a kako sem ga dobil, je druga zgodba. Sem letnik 1977 in sem informatik. Potovanje je stvar, ki me razveseljuje zadnjih 20 let. Najbrž je prva res popotniška izkušnja, ko smo s prijatelji krenili na Korčulo na koncu pa obiskali Črno Goro, Dubrovnik, Mostar, Sarajevo, Premanturo in za Korčulo je ostalo le nekaj dni. 
 
Od takrat se je nabralo kopico različnih popotnih izkušenj, ki sem jih pred kratkim zapisal na svojem blogu https://drjamtravels.blog.
 
Obiskal sem več kot 60 držav (Albania, Andorra, Austria, Belgium, Belize, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Cambodia, Canada, China, Costa Rica, Croatia, Cuba, Czech Republic, Egypt, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Guatemala, Hungary, Iceland, India, Indonesia, Italy, Kosovo, Laos, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Madagascar, Malaysia, Maldives, Mali, Mauritania, Mexico, Moldova, Monaco, Mongolia, Montenegro, Morocco, Nepal, Netherlands, Panama, Poland, Portugal, Qatar, Romania, Russian Federation, Serbia, Singapore, Slovakia, Spain, Sri Lanka, Switzerland, Thailand, Turkey, United Kingdom, United States, Western Sahara). 
 
Trenutno mi je korona situacija preprečila pot do Vietnama in na Malto, ki upam da se realizirajo na jesen. Za začetek pa po odprtju meje grem jadrat na Hrvaško.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Google+

Džangir Kolar
Oceni tole objavo