Žan Rebolj

Žan Rebolj

Sem 26 letni fant Žan Rebolj in sem popotnik, avanturist, raziskovalec, avtoštopar, wwoofer, prostovoljni veganski kuhar, ki je spoznal, da so njegova največja in edina ljubezen potovanja. Ni me sram več priznati, da ljubim potovanja in da sem gay. Sem preprost fant, ki ljubi življenje in zeli početi samo se tisto ob čemur zaigra srce.

Že ko sem prvič sedel na letalo in odletel novim dogodivščinam na proti, sem vedel, da je to tisto kar si želim početi iz dneva v dan. V samem začetku sem bil pravi turist. Vedno je bil moj seznam kaj ne smem izpustiti, ko potujem, poln turističnih znamenitosti. Poleg vsega pa sem svoj čas preživljal večinoma v velikih mestih.

Globoko v sebi sem čutil, da si želim videti ves svet oz. želim potovati ves čas in ne samo en ali dva meseca na leto, saj mi preprosto to ni bilo več dovolj. Največji korak, ki sem ga moral narediti je bil, pustiti službo in pustiti vse za sabo. A ker sem vedel, da če želim živeti svojo pravljico, moram narediti prav to in se odpraviti na pot. Vedel sem, da moram izstopiti iz cone udobja.

Natančneje 24.5.2015 sem pričel živeti svojo pravljico. Odpravil sem se na pot in trenutno potujem po UK, do prihodnjega avgusta, ko se izteče moj projekt – ENO LETO PO UK BREZ PORABE DENARJA. JE TO MOGOČE?

Poleg tega, da sem postal vse tisto za kar so mi govorili naj ne postanem, sem se odločil tudi, da svoje poti ne bom nikoli planiral. Torej kam se bom odpravil v prihodnjem letu, ko zaključim s projektom? Oprostite, tega ne vem, saj uživam vsak trenutek svojega pravljičnega življenja posebej.

Torej, če te zanima kako poceni oz. zastonj potovati po UK se mi lahko pridružiš pri mojem odkrivanju na www.travel-fairytale.eu.

Tam ne najdeš samo informacij o potovanju marveč tudi o tem, kako pričeti s svojim vrtičkom in zakaj je hrana tako zelo pomembna. Poleg vsega sem se odločil, da v času potovanja pokukam tudi v številne smetnjake in pokažem vsem, kaj se dogaja vsak dan. Koliko odlične organske hrane roma v smeti in kaj vse lahko pripravimo iz te.

Se beremo.


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Google+

Žan Rebolj
Oceni tole objavo